[rev_slider slider]

După ce a câştigat majoritatea medaliilor în campionatele naţionale de juniori, Clubul Sportiv Şcolar Vatra Dornei a reuşit să se evidenţieze şi la nivel internaţional prin sportiva Irina Potângă, care s-a întors de la Balcaniadă cu două medalii.

Irina BotangaComponentă a lotului naţional de biatlon, dorneanca a câştigat medalia de argint în proba individuală de biatlon, desfăşurată pe distanţa de 7,5 kilometri, devenind în acelaşi timp şi campioană balcanică în proba pe echipe ştafetă 3×6 kilometri cu naţionala României.

La acest campionat balcanic de juniori, desfăşurat în localitatea bulgară Bansko, pe lângă delegaţia României au mai fost prezenţi sportivi din Macedonia, Muntenegru, Grecia, Turcia, Bulgaria şi Serbia.

La revenirea în ţară, Irina Potîngă a participat la Campionatul Naţional de Biatlon pentru seniori şi juniori, acolo unde şi-a adjudecat medalia de aur în proba individuală de 7,5 kilometri, dar şi cea de argint, în proba de 10 kilometri sprint, ambele la juniori. Cu aceste rezultate, sportiva clubului CSŞ Vatra Dornei este cea mai bună junioară II din ţară, ea fiind şi componentă a lotului naţional şi a centrului olimpic de juniori. Mai mult, clubul la care activează, CSŞ Vatra Dornei, a reuşit în acest sezon să domine prin sportivii săi competiţiile interne, fiind pe prima poziţie în ierarhia cluburilor sportive şcolare din ţară la sporturile de iarnă.

Attachment

  • 1297945753_1b
  • Irina Botanga

Contact