Palatul Copiilor Sfântul Gheorghe şi Clubul Copiilor Întorsura Buzăului, în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, IŞJ Covasna şi Primăria municipiului Sf. Gheorghe au organizat ediţia a VIII-a a Concursului Naţional al Sporturilor de Iarnă dotat cu Trofeul Gerar, concurs inclus în CAEN 2016.

La competiţie au participat 100 de sportivi din 15 judeţe, printre aceștia numărându-se şi schiorii de la Clubul Copiilor Vatra Dornei. Aşa cum am aflat de la profesorul Ionel Nemeş, coordonatorul Cercului de schi de la Clubul Copiilor Vatra Dornei, rezultatele obţinute sunt foarte bune, cinci copii din cei şase membri ai lotului urcând între două şi patru ori pe podiumul de premiere la categoria 5 – 6 ani. Diana Florescu a obţinut Locul I la slalom, Locul I la slalom uriaş, Locul I la timpi cumulaţi şi Locul I la slalom paralel. Sara Moroşan a obţinut Locul II la slalom, Locul III la slalom uriaş şi Locul II la timpi cumulaţi. Rareş Tcaciuc a obţinut Locul I la slalom, Locul I la slalom uriaş, Locul I la Timpi cumulaţi şi Locul II la slalom paralel. Andreea Florescu a obţinut Locul II la slalom, Locul II la slalom uriaş şi Locul II la timpi cumulaţi. Codruţ Bulichi a obţinut Locul III la slalom şi Locul I la slalom paralel.

Temperaturile ridicate şi condiţiile meteo nu au permis ca probele de slalom special, super G şi slalom paralel să se desfăşoare pe pârtia de la Şugaș Băi, aşa cum era prevăzut iniţial, concursul desfăşurându-se pe pârtia de schi de la Homorod Băi, unde cele trei probe s-au desfăşurat în condiţii excelente. Restul probelor pe echipe s-au desfăşurat la Șugaş Băi.

Attachment

  • 409245maxim

Contact